Količina:

0


Znesek:

0,00

ZR. PUŠKA GAMO HUNTER MAXXIM IGT MACH 1

ZR. PUŠKA GAMO HUNTER MAXXIM IGT MACH 1
Zračna puška Gamo Hunter Maxxim IGT 5.5 je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo, zmogljivo in natančno puško za lov ali rekreativno streljanje. Njena napredna tehnologija, ergonomski dizajn in vrhunska optika zagotavljajo, da bo vsak strel natančen in udoben. Ne glede na to, ali ste izkušen strelec ali začetnik, vas bo Gamo Hunter Maxxim IGT 5.5 navdušila z svojo zmogljivostjo in zanesljivostjo.

OPIS:

Kaliber 5,5mm

Tehnologija IGT (Inert Gas Technology): Gamo Hunter Maxxim je opremljena s tehnologijo IGT, ki nadomešča tradicionalno vzmet s plinskim cilinderjem. To zagotavlja bolj gladko in tišjo streljanje, manj povratnega sunka ter daljšo življenjsko dobo.

Maxxim Sound Suppression: Vgrajen Maxxim sistem za dušenje zvoka zmanjšuje hrup pri strelu, kar je idealno za diskretno streljanje in ohranjanje miru v okolici.

Visoka natančnost: Natančno izdelana cev in kakovostna optika omogočata izjemno natančnost na dolge razdalje. Puška je opremljena s 3-9x40 optičnim daljnogledom, ki zagotavlja jasen pogled na tarčo.

Ergonomsko oblikovan kopito: Puška ima ergonomsko oblikovan kopito iz kakovostnega lesa, ki zagotavlja udobno in stabilno držanje ter izboljšano kontrolo pri streljanju.

Rekyl Reduction Rail: Vgrajen sistem za zmanjševanje povratnega sunka pomaga pri ohranjanju natančnosti in izboljšuje izkušnjo streljanja, saj zmanjšuje utrujenost strelca.

Večslojna optika: Optični daljnogled ima večslojno prevleko, ki izboljšuje prenos svetlobe in zagotavlja svetlejšo in jasnejšo sliko tudi v slabših svetlobnih pogojih.
  • Cena:

    329,00 €

  • Šifra artikla:

    005104

  • Enota:

    KOS

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico